Tilfredshedsgaranti
3 års garanti på udført arbejde
Betaling når arbejdet er godkendt


Priser

Hvad koster en maler?
Prisen på en maler afhænger af forskellige parametre. Det kommer først og fremmest an på opgavens omfang samt valget af materialer. Vi hjælper gerne med både store og små projekter, og når du samarbejder med vores maler, kan du forvente veludført arbejde til tiden og god service.

Værd at vide, når der skal males vægge
Der er som hovedregel brug for at male mere end én gang. Ellers risikerer man, at malingen ikke dækker og det giver absolut ikke et flot resultat. Om der skal males mere end én gang kommer an på flere ting, som det nye farvevalg i forhold til den eksisterende farve og tilstanden på væggen.

Der stor forskel på resultatet i forhold til valget af glans. En lav/mat glans bruges ofte til lofter og værelser, mens maling med en høj glans er bedst til køkkenet og badeværelser, da den høje glans kan tåle mere slid.

Alle maleropgaver er ikke ens
Med vores erfaring og viden kan dog helt sikkert finde den rette løsning sammen med dig, så du kan kan få dine ønsker opfyldt og blive fuldt ud tilfreds med resultatet.

Få et godt tilbud, der passer til dine ønsker og behov
Vi vil meget gerne hjælpe dig gerne med din opgave, og du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Du kan ringe til os på tlf. 5274 0020, benytte vores kontaktformular eller sende en mail på tilbud@bomark.dk