Halloween er på trapperne helt præcis er det #Halloween den 31. oktober og det er en festdag for spøgelser, hekse, riddere, skeletter og alverdens andre fantasifostre.

Halloween er en amerikansk-irsk skik med stærke overtroiske og religiøse rødder. Det er et mere end 2000 år gammelt keltisk ritual som i dag fejres ved at børn går fra dør til dør og siger beder om slik. Selvom det oprindeligt er primært en amerikansk skik, har Halloween bredt til det meste af Europa.

Halloween markerer sommerhalvårets afslutning og starten på en lang, mørk tid. Den oprindelige betydning af halloween eksisterer der flere forskellige udlægninger af. Fælles for disse er, at de drejer sig om kontakten med underverdenen og de døde.

Traditionerne omkring halloween er således blevet en blanding mellem keltiske ritualer, klassiske myter og religion. Selve navnet stammer fra en sammentrækning af All Hollows Eve – Alle Helgens Aften – hvilket er aftenen før den katolske og anglikanske.

Hos Bomark arbejder vi lige nu på at lave en masse Halloween produkter. Så vil du gøre lidt mere ud af din Halloween fest i år, kan du helt sikkert finde nogle spændende designs her hos os. Her er et par eksempler:

Vi er helt vilde med Halloween, derfor vil vi i den kommende tid tilføje endnu flere Halloween produkter til vores sortiment. For vi vil være helt sikre på, at du kan et tilbud der falder i din smag.

Skriv en besked