Tilfredshedsgaranti
3 års garanti på udført arbejde
Betaling når arbejdet er godkendt


Maling af gulve med microcement

Når der skal males med microcement, kan det være en udfordrende opgave, især når der skal males mange kvadratmeter eller på overflader, der kræver kendskab til korrekt udført malerarbejde.

Kan det males, så løser vi opgaven
Vi har erfaring med at male mange forskellige typer af overflader, f.eks. maling af betonvægge og pudsede vægge, så uanset om du skal have malet din lejlighed, dit hus er et helt tredje sted, kan du regne med høj kvalitet, når du vælger os som dit malerfirma.

Når du vælger en professionel maler til at udføre dit malerarbejde, undgår du de bekymringer og udfordringer, der kan opstå, når der skal males. Og med et malerfirma med de rette kompetencer og erfaring, er du sikret et resultat, som du kan nyde i mange år.

Vi er specialister i malerarbejde
Vi har mange års erfaring med en lang række af forskellige typer af maleropgaver. Vi har løst opgaver for mange kunder, blandt andet maling af vægge og lofter. Derudover kan vi også bidrage med inspiration til maling af vægge, f.eks. hvis du ønsker mere varme og stemning i dit rum.

Hvad koster en maler?
Prisen på en maler afhænger af forskellige parametre. Det kommer først og fremmest an på opgavens omfang samt valget af materialer. Vi hjælper gerne med både store og små projekter, og når du samarbejder med vores maler, kan du forvente veludført arbejde til tiden og god service.

Værd at vide, når der skal males vægge
Der er som hovedregel brug for at male mere end én gang. Ellers risikerer man, at malingen ikke dækker og det giver absolut ikke et flot resultat. Om der skal males mere end én gang kommer an på flere ting, som det nye farvevalg i forhold til den eksisterende farve og tilstanden på væggen.

Der stor forskel på resultatet i forhold til valget af glans. En lav/mat glans bruges ofte til lofter og værelser, mens maling med en høj glans er bedst til køkkenet og badeværelser, da den høje glans kan tåle mere slid.

Alle maleropgaver er ikke ens
Med vores erfaring og viden kan dog helt sikkert finde den rette løsning sammen med dig, så du kan kan få dine ønsker opfyldt og blive fuldt ud tilfreds med resultatet.

Få et godt tilbud, der passer til dine ønsker og behov
Vi vil meget gerne hjælpe dig gerne med din opgave, og du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Du kan ringe til os på tlf. 5274 0020, benytte vores kontaktformular eller sende en mail på tilbud@bomark.dk