Venus, en tidløs klassiker
Den lille mands råd
- Vælg en kvalitetsblanding, der er egnet til at lave kaffe til Moka. Fyld kedlen til det nederste niveau af sikkerhedsventilen uden at overskride det, og brug ferskvand, eventuelt kalkfattigt.
- Fyld filtret generøst uden at klemme kaffepulveret, lav et lille hul og undgå udslip af støv rundt om kanterne af elkedlen. Luk kaffemaskinen, skru opsamleren godt fast på elkedlen og stil den på komfuret.
- Flammen må aldrig vikle sig rundt om kaffemaskinen, men skal være i bunden af samme for at muliggøre udvinding i rimelige og ikke for hurtige tider. Så snart du mærker Mokas typiske klukkende lyd, er kaffen klar, og du skal slukke ilden med det samme.
- Lad aldrig overskydende kaffe koge: Det ville brænde den, hæmme dens succes og gøre den for bitter. Nyd den varme kaffe, der lige er færdig, og husk at blande indholdet af opsamleren: Faktisk er kaffen, der er ekstraheret til sidst, mindre fyldig end den, der sivede ud i begyndelsen af tilberedningen.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.